© ZOO ZOO BRNO
Neoznačené texty a texty označené značkou (red) jsou redakční.
Kontakty:
Zoo jsou zvířata
Spokojení zaměstnanci, fungující Zoo.

Odměny v Zoo - zřizovatel zasáhl
Vrchní soud v Olomouci potvrdil rozsudek Krajského soudu v Brně a v plném rozsahu zamítl žalobu JUDr. Vladimíra Ládra proti předsedovi odborové organizace p. Michalu Jurčíkovi. JUDr. Ládr se domáhal omluvy za to, že jeho jednání v souvislosti s projednáváním organizační změny předseda odborové organizace v dopise adresovaném řediteli Zoo Brno MVDr. Martinu Hovorkovi Ph.D. označil za podvodné.
(C) Michael Marčák, převzato z www.blisty.cz
Zaměstnanost, platy a personální náklady v ZOO Brno v roce 2010>>ke stažení<<Přinášíme článek Jindřícha Jedlička o zaměstnanosti,platech a personálních nákladech Zoologické zahrady města Brna, příspěvkové organizace v roce 2010. Vedení Zoo Brno se neustále zaklíná potřebou zefektivnění činnosti. Vedou ovšem současné kroky k tomuto výsledku? Více se dozvíte v článku.
Po intervenci zřizovatele obdržela odborová organizace od ředitele Hovorky odpověď na její dopis ze dne 23. ledna 2012. Zaměstnavatel nám např. sdělil, že věty ze zápisu porady "jsou proto heslovitým závěrem probrané tématiky" či "věta zvládat usměrňování svých podřízených absolutně nevylučuje termíny, jaké citujete ze Zákoníku práce ve svém listu Vy". Odborová organizace takové vysvětlení považuje za nedostačující.
Odborová organizace nyní zvažuje další postup.

Demonstrace 21. dubna 2012V sobotu 21. dubna 2011 od 13:00 proběhl na Václavském náměstí v Praze protest Společné platformy odborů, občanských iniciativ a sdružení STOP VLÁDĚ. Rovněž naši zástupci se demonstrace zúčastnili. Více na našem kanále YouTube.

Aktuálně
Dotace z ROP Jihovýchod
Na 32. zasedání VRR JV v Jihlavě 28. června 2011 byly schváleny tři investiční projekty v Zoo Brno. Jedná se o tyto projekty - výše dotace:1. Kalahari, africká vesnice Samburu - 20 713 943 Kč2. ZOO Brno - expozice klokanů - 5 999 856 Kč3. Expozice orlů - 23 871 708 KčVe všech případech je žadatelem Statutární město Brno, nikoliv samotná Zoo. Zdroj
Hledá se ředitel-ředitelka Zoo Brno

Pod tímto názvem přinášíme článek rekapitulující dosavadní působení současného vedení Zoo Brno v kontextu Strategie rozvoje ZOO města Brna zpracované v letech 2001 až 2002 Regionální rozvojovou agenturou jižní Moravy. Jaké cíle byly vytyčeny? Bylo jich dosaženo či jak daleko jsme od jejich splnění? Více se dozvíte přímo v článku.
Odvolací soud rozhodl

Loading libraries...